WORKSHOP: OVERLEVEN IN DE MODERNE JUNGLE

Eendaagse Workshop

Vind jij het lastig om bij je gevoel te komen? Komen je doelstellingen maar niet van de grond? Of weet je gewoonweg nog niet wat je wilt? Een grote kans dat je vast zit in bepaalde patronen. Je gevoel zegt dat je toe bent aan verandering in je baan, misschien je liefdesrelatie of uberhaupt in de richting van je leven? Kan je resoneren met één van die punten? Dan is het geen toeval dat je dit leest...

DE VORIGE WORKSHOPS WERDEN BEOORDEELD MET EEN 8,8 en 9,4 GEMIDDELD!

Over deze workshop

Leer Bio-Energetische oefeningen om je lichaam van stress te ontladen.
Krijg inzicht in de angsten die je tegenhouden.
Wat zijn mijn belemmerende geloofsovertuigingen?
Tot welke Tribe behoor ik eigenlijk?
Wie van mijn vrienden draagt bij aan mijn leven en wie is toxisch?
Wat is belangrijk voor jouw in plaats van andere?
Meer zelfvertrouwen over jezelf en waar je heen wilt.
Heldere visie over je toekomst!
Een stappenplan voor je het vinden en verfijnen van je passie & missie.

Bestel Je Ticket Hier

Waarom deze workshop?

In de hedendaagse jungle is het steeds lastiger om onszelf te vinden. Continue worden we afgeleid van wat we nou écht willen door social media, media, toxische relaties of werk wat we niet leuk vinden. De kracht van dit evenement zit in het samenzijn met een groep like-minded personen. Een Tribe! Samen creëren we een set & setting om dieper in onszelf te duiken!

Bestel Je Ticket Hier

DIT GAAT HET JE OPLEVEREN

Meer helderheid over je doel & visie.
Meer energie.
Loslaten van oude emoties.
Focus op de nieuwe toekomst.
Sturen op intelligentie, intuïtie en wijsheid.
Sterkere authenticiteit en integriteit.
Toepasbare meditatie.
Gevoeliger worden.
Meer helderheid over jouw pad.
Meer energie voor werk, fysieke activiteit

Bestel Je Ticket Hier

RITE OF PASSAGE

Een Rite of Passage wordt in veel culturen gebruikt als overgang van jongen naar man, van meisje naar vrouw. In onze cultuur steden we amper aandacht aan dit proces. Met als psychologish en emotioneel gevolg dat we in onze volwassenheid zitten, met de gevoelens van onze kindertijd. Een van de gevolgen is dat we versoften in onze volwassenheid. We durven niet voor onszelf op te komen, onze dromen te geloven en uit te spreken wat we nou écht willen. Het slaat een deuk in ons vertrouwen, zorgt voor angst blokt ons in veel aspecten. Wiggert ging in Januari dit jaar of voor zijn Rite of Passage naar een indianenstam in de Amazone. Wellicht wat extreem voor jou? Dan kan je deze workshop zien als een mini Rite of Passage.

Bestel Je Ticket Hier

WAT WIL JE DOEN MET JE LEVEN?

Een vraag die velen beangstigd of blokkeert. Je gevoel zegt links en je hoofd zegt rechts. Beinvloed door familie, vrienden, media en allerlei afleidende factoren. Het is tijd om eigenaarschap te nemen over de richting van je leven. Of je direct je juiste kiest? Dat weet je nooit... Wat ik je wel kan garanderen is dat als je niet de eerste kleine stap neemt... je blijft steken op waar je nu zit. De eerste stap lijkt vaak eng. Waarom? Omdat je jezelf door de jaren heen geconditioneerd hebt. In deze workshop gaan we je emotie aan dit onderwerp veranderen. We gaan van angst naar creatie en van denken naar doen.

Bestel Je Ticket Hier

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP &  FYSIEKE MANIFESTATIE

Ons lichaam is ons brein. Alles wat we denken, voelen of ervaren is een fysieke ervaring. Veel van deze effecten slaan we op in ons lichaam. Trauma, angst en geloofovertuigingen. Je kan aan iemand zijn fysieke houding zien of hij zelfverzekerd is. Aan iemand zijn stem hoor je of hij zichzelf gelooft. Onze angsten nestelen zich vast in ons lichaam. Sterker nog; we maken onszelf wijs dat we het nodig hebben. We raken verslaafd aan onze eigen destructieve patronen. Bio-Energetische oefeningen bieden de mogelijkheid om via ademhaling, dynamische meditaties en stretching deze trauma's en blokkades oplossen. Geen hocus pocus. Je zal het zelf ervaren.

Bestel Je Ticket Hier

OVER WIGGERT

Wiggert Meerman is spreker in persoonlijk leiderschap en avonturier in zelfkennis. Wiggert is een van bekendere gezichten op het gebied van mindset en persoonlijke groei in Nederland, met name door de podcast Eindbazen. Al jaren investeert hij in zichzelf op allerlei manieren. Zo bezocht hij Elliott Hulse in de Amerika voor Bio Energetische oefeningen. Zijn reis naar een inheemse indianenstam leerde omgaan met trauma & destructieve patronen. Nu is het tijd om deze 3 aspecten bij elkaar te brengen.

In bovenstaande filmpjes krijg je een indruk over Bio Energetics. Ik spreek met een van mijn mentoren Elliott Hulse, een fitness trainer en gezondheids guru met miljoenen volgers. Hij is Bio Energetics op zijn manier op de kaart aan het zetten is.

WORKSHOP DETAILS

Je hebt 2 opties!
Je kan meer boeken lezen, nog meer seminars bezoeken en nog meer kennis vergaren. Met de wetenschap dat je over 2 maanden, een jaar, of na 6 jaar, nog steeds vastzit op het niveau waar je nu zit. Onze mentale blokkades lossen we namelijk niet op door nog meer mentale kennis tot ons te nemen. Integendeel, we verwarren we onszelf alleen maar meer.
Of je gaat de uitdaging aan. De transformatie die je zoekt, ligt in het fysieke en emotionele aspect. Zorg dat je fundering op orde komt. Zorg dat je in je lichaam komt, uit je hoofd. Weet waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je lichaam is je geest.

Locatie: Vinkeveen (een prachtige locatie in de natuur)
Dag: Zondag 6 Oktober 2019
Tijd: 09:00 tot 18:00 (eventueel is er wat uitloop met vragen)
Maximaal 20 deelnemers
Biologische Lunch is inclusief.

LET OP: NOG SLECHTS 15 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Inmiddels ben ik al bij twee lezingen van Wiggert geweest. Wiggert vertelt erg inspirerend over zijn leven, ervaringen en wat hij daar uit haalt. Hij heeft mijn visie en gedachtes over de wereld en het leven nu al zo erg positief veranderd! Bij deze beveel ik de lezingen van Wiggert bij iedereen aan!

Sander Behage

Afgelopen donderdag heeft Wiggert zijn verhaal gedaan. Mooi verteld en heel inspirerend! Ook gaaf om in zijn verhaal jezelf terug te vinden en zo de reis ziet die je nog voor je hebt. Goed gesproken, helaas hebben wij er maar 1,5 uur van mogen genieten.

Noelle van der Kamp

Top verhaal gister, Wiggert! Enorm inspirerend en overtuigend.

Angelo

REACTIES VAN VOORGAANDE DEELNEMERS