IEDEREEN HEEFT EEN COACH NODIG…

Velen onder ons voelen zich dagelijks ongeinspireerd, niet verbonden en uitgeput. Sommige werken de hele dag keihard en hebben ook dan nog het gevoel dat het ze nergens brengt.

Veel van ons zijn voor de buitenwereld succesvol. Een goede baan, een dure auto, een eigen bedrijf, een mooi gezinsplaatje... Ondanks dat alles, staan velen niet in hun kracht.

Ik voor duizenden mensen gesproken over persoonlijke groei. Iedereen is op zoek naar meer geld en erkenning. Maar wat ze echt willen is de rijkdom van het leven. Meer verbinding, rust en vertrouwen.

De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Eindbazen geinterviewd. Van atleten tot miljonairs, van auteurs tot wetenschappers en van coaches tot entrepreneurs. High Performers uit verschillende gebieden.

Deze mensen hebben geen magisch recept. Ze hebben bewezen strategieën, mindset en technieken die zorgen voor MAXIMAAL succes. Zorg dat je niet je levenlang ideeen achterna jaagt, voer strategische stappen uit en neem geen genoeg moet een zesje. Breng de rijkdom terug in alles aspecten van het leven! Ik kan je helpen.

Is dit iets voor jou?

STAP 1: MELD JE AAN

Start hier en meld je aan via de volgende pagina om te starten met de OMPGR voor slechts €14,95. Door het invullen van je informatie sta je toe dat je wordt opgenomen in onze mailinglijst.

Schrijf je nu in en ontvang:

1. LIVE TRAINING MET WIGGERT MEERMAN. Iedere maand een nieuwe training in persoonlijk leiderschap.
2. GRATIS Deelname aan coaching sessies via vraag en antwoord. Zo krijg je maandelijks persoonlijk advies op jouw vragen en hulp bij het behalen van je dromen.
3. HALF UUR SKYPE COACHING 1-Op-1 (Waarde €125,-)

*Online Mastermind Persoonlijke Groei & Rijkdom is een maandelijks programma. Na 30 Dagen wordt je aanbieding omgezet in het OMPGR abonnement van €29,-. Dit is maandelijks opzegbaar.

Serieondernemer, Spreker, Coach en C0-Host van Eindbazen.

Waarom bied ik mijzelf aan slechts voor €14,95?

Ik wil dat jij rijkdom ervaart! Samen gaan we jouw dromen waarmaken. Een persoonlijk traject met mij kost €12.000, dit is niet voor iedereen weggelegd. Maar ik ben ook van mening dat geld geen belemmering moet zijn in jouw persoonlijke groei. Ik verwelkom je graag in mijn wereld van bijzondere mensen, de laatste strategie en hands-on tip voor een rijker leven in geld, relaties, gezondheid, voldoening, ervaringen en bewustzijn

Op deze manier kunnen we samen aan jouw succes.

Een natural born speaker!

Michael PilarczykMotivatie Coach

Wiggert is innemend, open en authentiek en heeft een brede kennis rondom menselijk gedrag. Deze kennis weet hij, gecombineerd met oude Indiase inzichten, op een zeer aanprekende wijze uiteen te zetten in zijn presentatie.

Paul SmitSpreker & Cabaretier

Wiggert is een bevlogen spreker die inspireert, prikkelt en eeuwenoude oerprincipes weet te vertalen voor de moderne mens.

Kasper van der MeulenAuteur Mindlift

JOIN ME ON THE JOURNEY OF PERSONAL GROWTH!

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Subtotaal 0.00
Totaal 0.00