WINST, VRIJHEID EN PLEZIER.

GRATIS VIDEO TRAINING VOOR ONDERNEMERS.

Een driedelige video serie waarin je meer winst, vrijheid en plezier krijgt door je te focussen op drie fundamenten. Namelijk Leiderschap, Winst en Marketing.

WAT?

Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor jouw Tribe. Je tribe is je onderneming en je gezin. Als modern stamhoofd moet je een heldere visie hebben waar je naar toe wilt. Met een zorgvuldig gekozen strategie werk je aan de continuiteit van je bedrijf. Je bedrijf moet groeien, winst draaien en het leven beter maken. Je stamleden (gezin en werknemers) willen daarop kunnen vertrouwen. Ze willen zich veilig en geborgen voelen. En jijzelf? Jij wil gewoon groeien, aan je missie werken en bijdragen dat je stamleden fijn kunnen leven. Zo simpel is het.

HOE?

Leiderschap

In de eerste video gaan we terug naar waar het ooit begon. Jij. Als we gaan ondernemen hebben vaak een helder doel, maar zodra we gaan groeien verliezen we dat nog wel eens uit het oog. Wat wil jij nou écht? Heb je heldere doelen in het ondernemen? Welk gedrag of patronen houden je tegen? Het succes van je onderneming is een reflectie van jezelf. Je onderneming kan alleen groeien als jij helder hebt waar je heen wilt, wat je wensen zijn en wat je daarin tegenhoudt.

Winst

Het doel van je onderneming is Winst draaien. In deze video maak je kennis met een zogenaamd Winstplan. Winst draaien is geen bijkomend geluk van hard werken. Het is een strategie. Je moet leren op de juiste manier met je cashflow om te gaan. Hiervoor bespreken we een waterdichte methode van Profit First, welke je direct kan toepassen in jouw bedrijf. Sturen op cijfers was nog nooit zo makkelijk.

Marketing

Marketing is de de volledige weg die de klant met je aflegt. In deze video leer je hoe je een logische set van producten in verschillende prijsklassen kan creëren. Om te verkopen zal je in de taal van de klant moeten spreken. Wat zijn zijn dromen, ambities en obstakels? Marketing moet leuk zijn voor de ondernemer om te maken én voor de klant om te zien. Start met het bouwen van jou als autoriteit door het inzetten van de juiste marketing.

*Deze training is toegankelijk voor desktop, iPad en smartphones.