BEN JIJ OP ZOEK NAAR COACHING?

Het is altijd een goed idee om op zoek te gaan naar een coach. Waarom? Een coach spiegelt je met de verhalen die je jezelf wijs maakt en waardoor je jezelf tegenhoudt. Een coach is iemand die je kan voorzien van inzicht en nieuwe ideeën. Zijn ervaring kan voorkomen dat je dezelfde fouten maakt. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in mijn eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik ervaring in het ondernemen van meerdere bedrijven. Uiteraard is mijn podcast Eindbazen een grote bron van invloed geweest. De gesprekken met nationale en internationale gasten met unieke kennis of inspirerende verhalen, zijn van groot belang geweest in mijn eigen visie op persoonlijk leiderschap.

Steeds vaker krijg ik de vraag van luisteraars of ik ook persoonlijke coaching doe. Het antwoord daarop is: beperkt. Mijn activiteiten nemen veel tijd in beslag. De beperkte tijd die ik vrij maak voor coaching, wil ik goed besteden en alleen met personen die gemotiveerd zijn. Je kan hier in contact komen om een coaching te boeken met mij. Twijfel je omtrent de prijs? Dan geef ik het antwoord wat een van mijn coaches ooit aan mij gaf. "Wil je advies van iemand die het écht gedaan heeft? Of van iemand die het uit een boekje geleerd heeft?"

Tribe Leaders in Business

In deze Business tweedaagse ga je gericht met je jezelf en je bedrijf aan de slag. Het doel is om meer winst, vrijheid en plezier in je werk te krijgen. De kernpunten van de training bestaan uit persoonlijk leiderschap, het maken van een winstplan en het maken van een marketing plan. We sluiten de tweedaagse af met een zweethut sessie. De investering van Tribe Leaders in Business is €999,- (exclusief BTW).

1 Jaar Private Business Coaching

Onze eerste stap is een telefoongesprek om te kijken of er een persoonlijke match is, wat de structuur van je bedrijf is en wat je uitdaging op dit moment is. Vervolgens plannen we een datum voor een halve werkdag in Amsterdam. Gedurende de 12 maanden heb je toegang tot mij via telefoon en email. Iedere twee maanden spreken we een halve werkdag af.

Hoe kan ik je helpen?

Door de jaren heen heb ik een brede scope ontwikkeld op het ondernemersschap. Maandelijks helpen we in onze Masterminds tientallen ondernemers met het behalen van hun doelen. Mijn jarenlange ervaring als business development manager bracht gaf me de blauwdruk van tientallen ondernemingen en bedrijfsstructuren. Als ondernemer heb ik ervaring opgedaan in verschillende bedrijvensegmenten (SaaS, Social Media, Supplementen, Media). Ik koester een ruime ervaring in het ophalen van investeringen, een bedrijf verkopen en verfijnen van business strategie. Wekelijks heb ik toegang tot waardevolle kennis die ik leer van onze Eindbazen gasten. Gasten die bestaan uit high-level entrepreneurs, wetenschappers, professoren, coaches en top ondernemers. Mijn netwerk is hierdoor van grote waarde.

Hoe kan ik deelnemen?

De investering voor dit jaar is €12000,- (exclusief BTW), die bij aanvang voldaan mag worden. Wanneer je deze investering kan doen, als je bedrijf een goede match is en als je welwillend bent om de volgende stap te nemen als high-performer. Vul dan het formulier hieronder in.

Vul hier je aanvraag in

Voornaam*

Achternaam*

Je e-mail*

Telefoonnummer*

Hoe ben je hier terecht gekomen?*

Vertel me over je bedrijf / situatie?*

Wat is je uitdaging of probleem?*

Waar wil je dat ik je mee help?*